Typisk norsk å gjøre et godt kjøp

De aller fleste av oss liker å finne gode tilbud – det er ikke til å legge skjul på! Men er det egentlig typisk norsk å være gjerrig? Eller er vi bare ute etter å gjøre et godt kjøp?

Stig anser seg selv om en typisk nordmann. Han er en mann i sin beste alder, med kone og tre barn, og han vil gjerne kjøpe det aller beste til familien sin – både til jul og bursdag. Får han litt ekstra ut av pengene, så gjør han gjerne det. Stig, en typisk nordmann fra en typisk by i Norge, bruker rabattkoder når han handler på nett. På den måten føler han at han får gjort mange gode kupp, og at han får litt mer ut av pengene. Det betyr ikke at han er en gnien mann – men en økonomisk mann med sans for gode tilbud.

På nettsiden http://www.topprabattkode.no/ finner Stig mange aktuelle rabattkoder. Uansett om han trenger blekkpatroner, reiser, hotellovernattinger, klær eller klokker, så stikker han innom nettsiden til Topprabattkode for å finne de aktuelle rabattkodene.

Bodybuilder

Stig har laget seg en oversikt over butikker som han ofte finner gode rabattkoder til, og som han mer enn gjerne deler med dere:

  • Apollo – for de dagene han drømmer seg bort til varmere strøk
  • Zalando – der han gjør kupp på klær og tilbehør til seg selv og familien sin
  • Proteinfabrikken – butikken som har akkurat det han trenger av kosttilskudd og proteinpulver
  • Inkclub – blekkpatroner, lasertoner, støvsugerposer, barberhøvler, belysning, kaffekapsler og mye mer
  • Hotels.com – siden der Stig finner gode rabatter på hotellovernatting, både innenlands og utenlands
  • Expedia.no – en side som er mye brukt av Stig og hans familie når de planlegger ferien.
  • Photobox – gir Stig rabatter når bildene skal fremkalles

Stig handler mye online, og han bruker mer enn gjerne rabattkoder for å få de helt spesielle tilbudene på nett! Besøk http://www.topprabattkode.no/ for å gjøre de samme kuppene, du også. For det er typisk norsk å gjøre et godt kjøp, man trenger ikke være gjerrig av den grunn!