Spill norske skrapelodd

Norsk tippingSpill norske skrapelodd! Skrapelodd har eksistert i et utall år og er spillet for dem som ønsker seg litt uskyldig action i hverdagen.

Du kan vinne fine pengepremier, og enkelte har vunnet såpass store summer at det har snudd opp ned på hverdagen. Tenk deg å plutselig bli en halv million kroner rikere, eller kanskje du vinner en sum som gjør at du endelig kan ta den etterlengtede ferieturen til India eller USA? Mulighetene er mange, og norske skrapelodd er med på realisere drømmer.

Skrapelodd og tilgjengelighet

Norske skrapelodd er tilgjengelige på en rekke utsalgssteder som kiosker, butikker og enkelte kaféer. Flax-loddene sin karakteristiske logo har vært med Ola Nordmann siden 1988, og er et statlig lotteri eid av Norsk Tipping. I 1998 å ble det opprettet som en del av Det norske Pengelotteri, og ble kjøpt av Norsk Tipping i 1995. Overskuddet fra Flax-loddene fordeles jevnt mellom kultur, forsking og idrett. Norsk Tipping arrangerer også morsomme konkurranser for sine spillere med jevne mellomrom.

I februar i år vant Ole Sunde og vennene hans en fotokonkurranse som Norsk Tipping hadde på Instagram i høst. Her kunne man tagge bildene sine med #flaxforlivet for å bli med i konkurransen. Premien var å havne på Flax-loddene i tillegg til andre flotte premier som reiseladere til mobilen og turutstyr.

Tradisjoner og skrapelodd

De gode gamle skrapeloddene er altså ikke i ferd med å forsvinne i vår digitale verden slik mange kanskje tror. Denne retro måten å spille pengespill på kommer nok aldri til å gå av moten, og er et velkomment tilskudd i mange menneskers hverdag rundt om i Norges landstrakte land.

– En av flere inntektskilder, forteller de to og ramser opp klubbens mange gjøremål. Stavgang, petanque og trim i både Vestby og Son. Dessuten de omtalte loddsalgene, i tillegg til   skrapelodd har vi også lagsmøter med loddsalg, turer, julebord og teaterturer. For ikke å snakke om dagen på Ødemørk med rømmegrøt og spekemat.