Å shoppe er kjipt

Den typiske norske mannen er ikke veldig glad i shopping.

For den typiske norske mannen er det å shoppe noe man bare gjør når det er ytterst nødvendig. Det vil si når det er hull i ale underbuksene, det ikke finnes et eneste par med like sokker igjen i skuffen, og dongeribuksa ramler fra hverandre. Men det finnes løsninger selv for de som nekter fullstendig å sette sine ben i en butikk.

Netthandel?

Det å handle kan nå gjøres hjemme, fra din egen godstol om så var. Det passer jo den typiske nordmannen perfekt. Da slipper han jo tross alt å bevege seg utenfor dørene etter jobb, tilbringe tid i prøverom og henge etter kona som har bestemt seg for å fornye hans garderobe.

På nettet kan du handle alt fra sko til velværeprodukter. Footmall er et perfekt eksempel på sted du kan handle sko billig. Du slipper å spasere rundt i mange skobutikker for å finne de perfekte skoene. Du kan sjekke dem ut på nett, og kjøpe dem der om du ønsker det.

Ting å huske når du handler på nett

Skal du handle på nett er det noen småting du bør huske. For det første må du være klar over dine egne størrelser og mål. Så her er det bare å ta frem målebåndet. Vær obs på at utenlandske nettsteder opererer med andre størrelsesordener enn vi gjør her i Norge.

Husk at du må betale toll på varer som har verdi på over 200 kr. Etter nyttår økes denne grensen til 350 kr. Tollen er som regel på rundt 25 % av varens verdi. Dette må du også huske på når du skal bestille, fordi dette kan øke prisen på varen dramatisk. Noen varer kan det være billigere å kjøpe i Norge med andre ord.

Sjekk også hvilken ordninger butikken har for frakt og retur. Frakt kan koste en del penger, og det gjelder å finne en butikk som har gode ordninger som er lønnsomme for deg som kunde. Zalando for eksempel har alltid fri frakt, og skilter med gratis retur av varer.