Praktisk og personlig kortholder

KredittkortSett ditt helt eget personlig preg på kortholderen. Uansett om du heter Stig, Gunnar, Ola eller Knut, så kan du bestille en kortholder med ditt eget navn. Dette gjør kortholderen både praktisk og gir den et personlig uttrykk, i tillegg til at det er veldig stilig.

Har du noen gang vært i situasjonen der alle kortholderne ligger på bordet under lønningspilsen med jobben? I festens hete er det lett å få med seg feil kortholder, noe som kan medføre både irritasjon og problemer. Med navnet tydelig på utsiden skiller din kortholder seg med en gang ut fra mengden av andre like kortholdere. Det er bare å strekke seg etter navnet som lyser mot deg.

I tillegg gir navnet kortholderen din et personlig uttrykk, og du vet at det bare er du som kan bruke den – og en eventuell navnebror, da, men heldigvis er det relativt sjelden dette skjer.

Vise din personlighet

Mennesker har et behov for å være unike og vise sin personlighet gjennom sine eiendeler. Det er derfor alltid en suksess med en kortholder med navn, fordi det både er stilig, praktisk og personlig. Med det mest personlige du har, nemlig navnet, kan du skille tingene dine ut fra massen. Så uansett om navnet ditt er langt eller kort, gammelt eller nytt, vanskelig eller lett, så kan du få det på din personlige kortholder.

Som gave er også en kortholder med navn en god idé. Denne gaven viser nemlig at du har tenkt på mottakeren i lang tid, og ikke bare slengt innom hjørnebutikken og kjøpt noe som kunne blitt en gave til hvem som helst i vennegjengen. En personlig gave blir alltid satt pris på, enten mottakeren er en søster, bror, venn, kjæreste eller kollega. I en verden der alt er så likt og alle går med nesten de samme klærne, er det de små detaljene som gjør at du stikker deg ut. En detalj som dette er nettopp en kortholder med ditt navn. Det er ikke prangende eller ekstremt, men en sofistikert og delikat måte å vise omverdenen en litt mer personlig side av deg selv på. For finnes det egentlig noe mer personlig enn ditt eget navn?