På eventyr i Karibien 

Stig og hans kone Beate var ute etter å oppleve noe nytt på sin neste ferie. De hadde reist på chartertur flere ganger, og begynte egentlig å bli ganske lei. De ville oppleve noe nytt og spennende, og ikke minst annerledes. Etter mye undersøkelser rundt det å dra på en annerledes ferie, så fant de endelig løsningen. Stig og Beate skulle på en seilferie rundt i Karibien.  

De fleste kan jo tenke seg at seiling i Karibien er et eventyr. For de fleste så er det hvite strender og krystallklart vann som forbindes med Karibien, og det beste er at det faktisk stemmer. Det er selvfølgelig mye annet å oppleve i Karibien også, slik som eksotisk mat og mye frodig natur.

Stig og Beate kom over denne ideen i forbindelse med at de undersøkte mulighetene for leie av båt. De oppdaget at bedriften som heter More Sailing drev med utleie av seilbåter, og det hørtes naturlig nok ganske fristende ut. More Sailing tilbyr utleie av seilbåter både i Kroatia og i Karibien, og for Stig og Beate så landet valget på Karibien. Paret skal leie sin egen seilbåt, og vil selv tar styringen over ferien. Seilbåten som de skal leie, vil ha mer enn nok plass til paret, og selvfølgelig også deres eiendeler som skal tas med på turen. Det er ingen tvil om at Stig og Beate kommer til å trenge både solkrem, badetøy og solhatt på turen. Det er også anbefalt å ta med seg kamera på turen, for det vil trolig bli en opplevelse de sent vil glemme.

Når det gjelder leien av seilbåten, så er det en fastsatt pris som skal betales av paret, ut fra hvor lenge de ønsker å leie seilbåten. Det er noe som avtales med More Sailing før ferien starter.