Hva gjør deg attraktiv?

Når du er i klesbutikken og kjøper nye klær, velger du naturligvis klær som gjør at man ser bra ut. Selv om du ikke ønsker å være tiltrekkende for alle forbipasserende, har de fleste et ønske om å ta seg godt ut. Mange menn ønsker nok å være tiltrekkende for det annet kjønn, og vet kanskje selv best hva det er som gjør at kvinner blir interessert.

 

Her nevner vi spesielt tre ting som er viktig for å være attraktiv:

  • Ta vare på det utseendet du har
  • Pass på personlig hygiene
  • Kle deg fornuftig

Man trenger ikke se ut som Ryan Gosling

man tennerDet er urealistisk å tro at man kan piffe seg opp til å bli like kjekk som filmstjerner, og det regnes som veldig attraktivt at man er fornøyd med det utseendet man har, og ikke strever med å se ut som noe annet. En som er tilfreds med sitt eget utseende vil ofte gjøre det beste ut av det han allerede har, og det er et tegn på selvrespekt som alle setter pris på hos en person.

Det er særlig tiltrekkende å være fornøyd med det utseendet man har og ikke bare gi opp – det vil for eksempel si å ikke la håret gro vilt dersom du aldri kan få det til å se ut akkurat som du ønsker. Ta godt vare på det håret du har, og sørg for at det ser friskt og velstelt ut. Det samme gjelder munnhygienen, tannhelsen og hvordan du lukter. Da kan nettsiden www.dentway.no være til god hjelp for deg.

Ha et sunt forhold til det du har på deg

Det er ikke nødvendig å være moteløve for å kle seg riktig til forskjellige anledninger, det holder lenge med sunn fornuft. Ikke bruk joggesko med tennissokker når du skal ut og spise om kvelden. Har du på deg dress, trenger den ikke være i så sterke farger at du skiller deg for mye ut fra mengden og tror du ser spesiell ut. Det er også viktig å holde klærne rene og pene, og finskjorten bør ikke henge utfor bukselinningen. De fleste synes det er attraktivt med moderate menn som kan kle seg, lukter godt og utstråler selvsikkerhet.

En som har et øye på stilen er den norske modellen Adrian Stene, som du kan lese mer om her.