Handler Stig på nettet?

Og hvor handler han i så fall?

Når du ikke har tilgang, tid eller ork til å tråle butikker for å finne nye tilskudd til garderoben, er det vel ingenting som er bedre og mer behagelig enn å klikke klærne rett hjem fra sofaen.

Det florerer av nettbutikker for jenter, og det er vel kanskje nettopp de som gjerne sitter mest og saumfarer nettbutikker og klikker hjem plagg etter plagg.

Men, det finnes også et hav av nettbutikker for menn der ute.

Den typiske nordmann er faktisk veldig glad i å handle på nett, og det dukker stadig opp flere nettbutikker hvor man kan handle alt fra kjøkkenutstyr til sko. Her får du noen gode tips til hvor du kan handle på nett. Dette er noen av Stig sine favorittbutikker.

Gamle sko

Zalando

Dette er et supert sted å handle for både kvinner og menn, ettersom du får merkeklær til lave og fine priser. Sidene er oversiktlige, det er lett å finne størrelser og du får alt du trenger til et antrekk på siden.

NetonNet

Er du en av de som er veldig prisbevisste når du skal handle gadgets og teknikk? Da er netonnet plassen for deg. Her får du ekstremt lave priser på elektriske artikler og teknikk. Spennende og oversiktlig butikk med veldig godt utvalg. Du finner god produktinformasjon så du kan gjøre det rette kjøpet for deg.

Hatstore

Dette er butikken for deg som er lidenskapelig opptatt av alle slags hodeplagg. Her finner du alt fra luer til caps og alt til rimelige priser. Er du på jakt etter caps fra USA, så finner du et stort utvalg med offisielle caps her.

Epla

Dette er en spennende butikk på nett hvor du kan kjøpe alt fra håndlagde produkter til retro. Med andre ord er dette butikken for deg som ønsker unike ting, gjerne tilpasset en spesiell stil. Du kan kjøpe alt fra hudkremer til glass fra 70-tallet, alt etter dine ønsker.