Bare Stigs kone

NetthandelEr det så bare-bare da? 

Bare Stig giftet seg med Beate for omtrent to år siden, og det var ikke nødvendigvis noe storslått bryllup. De hadde jo allerede vært sammen i mange år og var godt etablerte. Men siden alle norske kvinner drømmer litt om denne spesielle dagen, så valgte de å gjøre det til slutt. Det er jo ikke til å legge skjul på at dette også var gunstig rent økonomisk.

Handlet på nett

Bare Stigs kone Beate var veldig prisbevisst når hun skulle handle kjole til bryllupet og festene rundt. Hun så ingen vits i å betale i dyre dommer for en brudekjole bare fordi det sto «brud» på den, så derfor valgte hun en off-white ballkjole som hun handlet på SofiaMoore, og sparte mange tusen bare på kjolen.

Alt tilbehør som undertøy, sko og veske fant hun også på nettet gjennom forskjellige butikker. Og Stigs dress? Den ble kjøpt på Zalando sammen med skoene han skulle ha på seg. Men det er ikke alle som vet at disse tingene er mulig å få på nett. Men både Stig og Beate er veldig godt kjent med nettbutikker ettersom de faktisk handler alle sine klær på nettet. De har funnet de butikkene som passer best for dem og som er lette å handle i.

Casual og praktisk

Beate er veldig nøgd med sin stil, ettersom den passer hennes behov helt perfekt og det er lett for henne å få fatt i klær på nettet. Hun har en praktisk og sporty stil med fokus på komfort, som så veldig mange andre norske kvinner har. Det gjelder å se feminin ut, samtidig som man skal ha klær som er komfortable og gode å gå i. Klærne må tåle en støyt, spesielt om man er veldig aktive både med barn og på egen hånd.

Har man familie er det veldig lett å glemme å ta vare på seg selv, fordi man ikke kommer seg i butikken når som helst. Derfor var Beate veldig glad når hun fant ut at hun kunne handle på nett og kunne opprettholde sin stil.