Bare Stig på tur

Natt i OsloNeste turen går til Oslo!

Som blogger er det ikke tvil om at man må dele mye av sitt liv, og det kan jo være veldig trivielle ting man deler med omverdenen. Det er jo ikke alle dager det skjer spennende ting, så da blir det deling av hverdagshistorier om alt fra den nye tannbørsten til søvnproblemer. Men så innimellom skjer det noe moro. Nå skal snart Stig ut på tur!

Til Oslo på skinner

Finnes det noen bedre måte å se Norge på, enn på skinner? Joda, det tar litt tid, men skal man ut på tur en uke og besøke kompiser i Oslo, så er det en god måte å reise på både når man skal frem og tilbake. Sjansen for at man har hangover på vei hjem er stor, da er det greit at man kan sove på toget!

Hvor bor man?

Når Stig skal på tur til Oslo for å besøke kompiser, er det viktig å finne et godt hotell som ligger sentralt til. Han kunne jo alltids bodd hos kompisene, men problemet er at de alle bor i små ettromsleiligheter i Oslo. Med andre ord er det ikke plass til så veldig mye besøk, og hvert fall ikke over en uke. Da er det greit å sjekke ut gode hotell!

  • Hotellet bør være sentralt
  • Ha riktig pris
  • Ha de ønskede fasiliteter
  • Være lett å booke
  • Ha god service og tilbud på aktiviteter

Når man skal velge hotell er det viktig å tenke på et par ting. Stig skal jo selvfølgelig se alt som er å se i Oslo Sentrum. Så det er greit å sjekke hotell som ligger nettopp i Oslo sentrum. Stig fant et perfekt sted å sjekke og booke hotell, nemlig hotelloslo.info.

På denne nettsiden finner du all informasjon du trenger for å booke det perfekte hotellet for deg i Oslo. Er det viktig for deg at hotellet har frokost om morgenen, eller foretrekker du å finne et lokalt sted å spise? Kanskje du trenger et sted som har treningsrom eller tilgang til treningssenter?