Årets julegaver?

Nordbyen, HovlandDet å handle julegaver er ikke alltid like kjekt.

Spesielt når du er mann og syns butikker er noe herk, funnet opp av kvinner bare for å plage mannfolk mest mulig. Det er jo ikke bare-bare å finne rette gavene alltid heller. Men det finnes gode alternativer for deg som skyr butikken som pesten. Her fr du noen gode tips til hva du kan kjøpe i julegaver i år.

Opplevelsesgaver

Dette er en stor trend i Norge akkurat nå, det å handle opplevelsesgaver til hverandre. Det fine er at man kan kjøpe en opplevelse man kan dele sammen, og dermed skaper man minner som man har resten av livet med nettopp den personen. Det finnes utrolig mange ting du kan kjøpe, som for eksempel spabehandling, hundesledetur, ulvesafari, elgsafari eller modell for en dag opplevelser. Et sted som tilbyr disse tingene er youwish.no og der kan du handle gave helt frem til du faktisk skal gi dem. Med andre ord, perfekt om du har glemt en gave.

En form for opplevelsesgave som alltid er populært er teater, show eller konserter. Hos Youwish kan du finne mange forskjellige slike opplevelser tilgjengelig, for eksempel fra Wallmans salonger hvor du kan spise og nyte et show samtidig.

Opplevelsesgaver blir jo ting man husker for alltid, men de har også andre funksjoner. Du kan bruke dem til å oppmuntre de rundt deg, eller hjelpe dem til å pushe sine egne grenser. Som for eksempel om du har en venninne som elsker å synge, men som aldri har turt å gjøre det foran noen andre, da kan du faktisk gi henne et gavekort på innspilling av en sang.

Handle på nett

Hva kan man si annet enn at den som fant opp internett burde bli gullforgylt. Utviklingen har ført til at vi i dag kan gjøre unna all julehandel fra godstolen om man ønsker det. Det er jo absolutt å foretrekke for mange. Det betyr også at man kan handle varer fra utlandet om man ønsker det. Handler man for under 200 kr er det dessuten tollfritt. Husk bare å kjøpe gavene god tid i forveien om du bestiller fra utlandet, ettersom det kan ta lang tid å sende.

Mulighetene når du handler på nett er mange. Du kan for eksempel kjøpe gavekort, slik at de kan plukke ut hva de ønsker seg selv. Eller du kan handle alt fra interiør, klær, sko, sminke og andre pleieprodukter på nett. Bare ikke glem å sette deg inn i regler og prising, da kan du risikere å gå på en aldri så liten smell.

Helsevennlige gaver

En annen trend n er det å gi bort ting som kan bedre helsen eller en persons velvære. Det er en god måte å muntre opp noen samt inspirere dem til å ta godt vare på seg selv. Et eksempel har kan være gavekort på spaopphold eller noe som enkelt som fiskepedikyr. Du kan også ta den hakket lengre og kjøpe skritteller eller rett og slett en helseundersøkelse til venner.